Vauraus Suomi solmi kansainvälisiä kumppanuuksia


Elisa Saarisen mukaan strateginen kumppanuus johtavien finanssiteknologiayhtiöiden kanssa avaa uusia rahoitusmahdollisuuksia suomalaisille pk-yrityksille ja sijoittajille.

Vauraus Suomi on solminut yhteistyösopimuksen kansainvälisten finanssiteknologiayhtiöiden Exaloanin ja Chartered Investmentin kanssa.

Vauraus Suomi Oyj on vuonna 2011 perustettu Suomen johtava yrityslainoja välittävä rahoitusalusta. Sijoittajille yritys tarjoaa pörssistä riippumattoman sijoitusmahdollisuuden.

– Strategisella kumppanuudella vastaamme suomalaisten pk-yritysten velkarahoituksen kysyntään ja tarjoamme uusia, kiinnostavia etuja pk-segmentille. Haluamme lisätä uusia työpaikkoja luovia rahoitusmahdollisuuksia ja olla vahva positiivisen yhteiskunnallisen kehityksen edistäjä, Vauraus Suomen toimitusjohtaja Elisa Saarinen sanoo.

Chartered Investment on johtava finanssiteknologiayhtiö, joka on erikoistunut erilaisten rahoitustuotteiden rakentamiseen. Yhtiö luo ja välittää muun muassa arvopaperistamista ja indeksejä.

Yhtiö on perustettu vuonna 2013 ja sen pääkonttori sijaitsee Düsseldorfissa Saksassa. Globaalisti toimiva yritys palvelee yli sataa B2B-asiakasta ja on toteuttanut rahoitusratkaisuja yli 5 miljardin euron arvosta.

Exaloan on finanssiteknologian yhtiö, joka keskittyy digitaaliseen lainanantoon ja luottotietojen analysointiin. Exaloan käyttää suuria tietomääriä ja koneoppimista reaaliaikaisen luottoluokituksen tekemisessä, valikoitujen lainasalkkujen rakentamisessa ja raportoinnissa institutionaalisille sijoittajille, pankeille ja lainojen välittäjille.

 

Scroll to Top