Raami Arkkitehdeille ensimmäinen Vuoden kansainvälinen työnantaja -palkinto

Tamperelainen Raami Arkkitedit Oy on valittu Vuoden kansainvälinen työnantaja -kilpailun voittajaksi. Finlaysonin alueella toimiva yritys on parin vuosikymmenen aikana kasvanut kolmen hengen toimistosta 37 työntekijän suunnittelutoimistoksi.


Raami Arkkitehdit Oy on suunnitellut muun muassa Nekalaan rakennetun Mustamäen päiväkodin ja neuvolan.

Kansainvälisten talenttien rekrytointi on ollut Raami Arkkitehdeille tietoinen valinta, jonka tavoitteena on ollut rakentaa parhaan osaamisen tiimi.

– Meillä on yhteensä seitsemän ulkomaalaistaustaista työntekijää viidestä eri kansallisuudesta. Ensimmäinen rekrytointi oli onnistunut ja rohkaisi meitä jatkamaan avoimin mielin. Olemme aina arvioineet hakijoiden osaamista kulloiseenkin tarpeeseen ja rekrytoineet osuvimman kansallisuudesta riippumatta, kertoo Raami Arkkitehtien toimitusjohtaja Rami Kolehmainen.

Raami Arkkitehdit tunnetaan erityisesti sairaalayksiköiden suunnitelmistaan. Yritys tekee vuosittain noin kolmen miljoonan euron liikevaihtoa.

Vuoden kansainvälinen työnantaja -kilpailu (International Employer of the Year) järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa. Kilpailussa etsittiin pirkanmaalaisia työnantajia, jotka ovat panostaneet kansainvälisellä taustalla olevien henkilöiden rekrytointiin. Kilpailun on luonut paikallinen englanninkielinen nuorkauppakamari, JCI United ry. Se haluaa nostaa esiin kansainvälisyyden menestystarinoita ja inspiroida työnantajia panostamaan kansainvälistymiseen ja kansainvälisiin osaajiin, jotka ovat keskeisessä osassa luomassa Suomen tulevaisuuden yhteiskuntaa ja talouskasvua.

Vastaava kilpailu on tarkoitus järjestää myös tulevaisuudessa.

Lue lisää Raami Arkkitehtien kansainvälisistä rekrytoinneista täältä.

 

Scroll to Top