Kevään Rekrytori Ukraina -tapahtumat huipentuvat


Honkalamediat on järjestänyt toukokuussa kolme CV-koulua työnhakijoille ja kaksi työnantajatapahtumaa. Sarja huipentuu Koskikeskuksessa, jonne odotetaan työnhakijoita kaikkialta Suomesta. Kuva Mikko Honkala.

Kauppakeskus Koskikeskuksessa järjestetään 7. kesäkuuta kevään viimeinen Rekrytori Ukraina -tapahtuma. Nimestään huolimatta se on avoin kaikille työnhakijoille.

Tampereen kaupungin International House Tampere, Pirkanmaan TE-palvelut ja tapahtumatuottaja Honkalamedia Oy ovat järjestäneet kevään mittaan kolmen rekrytointitapahtuman sarjan maahan tulleiden henkilöiden ja työnantajien kohtaamiseksi.

Viimeinen rekrytointitapahtuma on Koskikeskuksessa tiistaina 7. kesäkuuta kello 12–16. Paikalle odotetaan työnhakijoita ympäri Suomea.

Tapahtumat toteutetaan yhdenvertaisuuden ja avoimuuden periaatteella, joten ne ovat kaikille työnhakijoille avoimia.

Tapahtumien kieli on englanti ja kielituki ukrainaksi ja venäjäksi. Tapahtumat ovat maksuttomia sekä työnantajille että työnhakijoille.

– Toukokuun aikana olemme järjestäneet kolme CV-koulua työnhakijoille ja kaksi työnantajatapahtumaa, sanoo Rekrytori Ukrainan tuottaja Mikko Honkala Honkalamedia Oy:stä.

– CV-kouluilla on pohjustettu työnantajatapahtumia ja autettu ummikkohakijoita laatimaan yksinkertainen ansioluettelo englanniksi. CV-kouluihin osallistui 160 ukrainaa, venäjää, portugalia ja englantia äidinkielenään puhuvaa työnhakijaa, Honkala jatkaa.

– Monelle työpaikan löytäminen on helpotus ja keino päästä arkeen kiinni Suomessa, Pirkanmaan TE-toimiston johtaja Riku Immonen uskoo.

– Työn saaminen tukee kotoutumista ja kuuluvuuden tunnetta suomalaiseen yhteiskuntaan. Tämä mahdollistaa oman tulevaisuuden rakentamisen Suomessa, sanoo Tampereen kaupungin kansainvälisen osaamisen palvelujen johtaja Mari Taverne.

Lisätietoa rekrytointitapahtumasta täältä.

 

Scroll to Top