JTA Connectionin omistus vaihtui, toiminta jatkuu

Omistusjärjestelyllä turvataan JTA Connectionin osaamisen säilyminen ja toiminnan jatkuminen. Kuvassa Juho Pulakka (vas.), Arto Lammila, Timo Ahonen ja Jere Mattjus. Kuva JTA Connection.

JTA Connection Oy:n toimitusjohtaja Jere Mattjus, myyntijohtaja Jarkko Lepistö ja tekninen johtaja Juho Pulakka ovat ostaneet yhtiön koko osakekannan. Kauppa tuli voimaan 18. kesäkuuta.

JTA Connection suunnittelee ja valmistaa teollisuudelle tuotannon ja logistiikan automaatioratkaisuja, kuten robottisoluja, kuljettimia sekä kokonaisia tuotanto- ja kokoonpanolinjoja. Omistusjärjestelyllä turvataan yrityksen 25-vuotisen liiketoiminnan jatkuminen. Myös operatiivinen toiminta jatkuu entisellään.

Kaupan seurauksena Timo Ahonen ja Arto Lammila luopuvat yhtiön osakkeista. Samalla Ahonen jättää tehtävänsä yhtiön hallituksen puheenjohtajana. Lammila jatkaa JTA Connectionissa projektijohtajana ja osallistuu operatiiviseen toimintaan.

– Kunnioitamme Ahosen ja Lammilan elämäntyötä ja Ahosen vahvaa panosta teollisuusautomaation osaamiskeskittymän syntymisessä Tampereen seudulle, Jere Mattjus sanoo.

– Yhtiö jatkaa hyvissä käsissä. Nämä kaverit ovat yhtä intohimoisia yrityksen kehittämisessä kuin itse olin aikanaan. Yhtiössä on nyt alkamassa uusi kasvuvaihe, joten jään innolla seuraamaan tulevia saavutuksia, Timo Ahonen sanoo.

Scroll to Top