Rekrytori-Koulutori avautuu, tarjolla arviolta 7000 työpaikkaa


YTYÄ Ylä-Savo hakee jälleen Tampereen Rekrytori–Koulutorilta paluumuuttajia ja tekijöitä Savoon. Yhteisosastolla 9. maaliskuuta ovat mukana mm. Ponsse, Normet, Ahmotuote, Ylä-Savon SOTE ja Savas-säätiö. Seremoniamestarina YTYÄ Ylä-Savon projektipäällikkö Jukka Vattukallio (oik.). Kuva Mikko Honkala.

Työnhaun ja koulutuksen suurtapahtuma, Tampereen Rekrytori–Koulutori kokoaa Koskikeskuksen kauppakeskukseen kymmeniä työnantajia, oppilaitoksia ja järjestöjä 9. maaliskuuta. Työnantajilla on tarjolla arviolta 7 000 työpaikkaa. Tapahtuman avaa Rekrytorin suojelija, pormestari Anna-Kaisa Ikonen.

Suojamaskien maahantuoja FinTurk Consulting Oy ja Rekrytori tarjoavat kaikille Koskikeskuksen kävijöille ja esittelijöille maksutta FFP2-maskin.

Punainen Risti ja Unicef keräävät kauppakeskuksessa katastrofiapua Ukrainan sodan uhreille.

– Punaisen Punaisen Ristin lipaskeräys on käynnissä. Lahjoita tai tule kerääjäksi, rohkaisee SPR:n Hämeen piirin va toiminnanjohtaja Salla Heiskanen.

Perinteisten Tampereen kaupungin, työllisyyspalvelujen, Kesäduunin ja TE-toimiston lisäksi omilla osastoillaan tekijöitä ja näkyvyyttä hakevat Ylä-Savon YTYÄ-hanke ja ensimmäistä kertaa mukaan tuleva Virtain kaupunki iskulauseella Onnistu Virroilla.

– Yhä useampi yritys etsii kissoilla ja koirilla osaajia niin kesä- ja kausitöihin kuin vakituiseen työhönkin. Nyt jos koskaan on tärkeää, että kysyntä ja tarjonta kohtaavat. Eri tutkimusten mukaan rekrytointikanavat pirstaloituvat ja yrityksen pitää olla useassa paikassa ja eri tavalla läsnä. Parhaiten luottamus syntyy kohtaamisen ja keskustelun kautta, miettii vastaava tuottaja Mikko Honkala.

– Rekrytorin peruspilarit ovat entisellään. Työnhakijoilla on tapahtumiin vapaa pääsy. Tavoitteena on rento ja mutkaton tapahtuma Tampereen malliin, Honkala linjaa.

Tapahtuman kohderyhmänä ovat aktiivit aikuiset ja uutta suuntaa hakevat. Koulutuspuolella on kattava tarjonta ammattioppilaitoksia ja opistoja, jotka tarjoavat tutkinto-, täydennys- ja muuntokoulutusta käden taitajille, esimiehille ja asiantuntijoille.

Rekrytori–Koulutoria hallinnoivat Tampereen kauppakamari ja Honkalamedia Oy, joka myös tuottaa tapahtumat. Rekrytorit rahoitetaan yksinomaan messuosastomaksuilla, ilman julkista tukea.

 

Scroll to Top