Kansainvälisten työnantajapalvelujen International House Tampere on avattu


International House Tampereesta yritys saa tarpeitaan vastaavaa neuvontaa siitä lähtien, kun sen kiinnostus kansainväliseen rekrytointiin herää.

International House Tampere -palvelukeskus työnantajille ja henkilöasiakkaille on avattu. Se kokoaa yhteen Tampereen koulutus- ja työperäisen maahanmuuton, monikielisen neuvonnan sekä rekrytoinnin kansainväliset palvelut.

Keskus palvelee maahan muuttaneita tai muuttavia henkilöasiakkaita ja kansainvälisistä rekrytoinneista kiinnostuneita pirkanmaalaisia yrityksiä.

Työnantajille tarjotaan kansainvälisen osaamisen ja rekrytoinnin neuvontapalvelua monitoimijayhteistyöllä. Palvelussa käytetään alueellisia, valtakunnallisia ja kansainvälisiä rekrytoinnin verkostoja sekä etsitään uusia väyliä osaajien houkutteluun.

International House Tampereesta yritys saa tarpeitaan vastaavaa neuvontaa aina siitä lähtien, kun sen kiinnostus kansainväliseen rekrytointiin herää. Keskuksesta saa tietoa, mistä ja miten työntekijöitä löytyy ja mitä rekrytoinnissa on otettava huomioon. Rekrytoinnin jälkeen keskus palvelee työntekijää viranomais- ja käytännön asioissa hänen asettautuessaan uuteen kotimaahan.

Monitoimijayhteistyössä asiakkaita palvellaan organisaatiorajojen yli ja palveluihin linkitetään tarvittaessa viranomaisia, kuten Migri, maistraatti, verottaja ja Kela.

Housen toimijat ovat Tampereen kaupungin Työllisyys- ja kasvupalvelut, joita ovat Monikielinen neuvonta Mainio sekä kansainväliset työnantaja- ja osaajapalvelut, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, Tampereen korkeakouluyhteisö ja Pirkanmaan TE-toimisto.

Tutustu International House Tampere -keskukseen täällä.

 

Scroll to Top