Katriina Nousiainen (oikealla) ja Reetta Heinonkoski Tampereen kauppakamarista sekä Emmi Niemi ja Jussi Heikkonen Columbia Roadin Tampereen toimistosta ovat johtaneet viime marraskuussa alkanutta kauppakamarin CRM-uudistusta.

Tampereen kauppakamari on uusinut koko viime talven kestäneessä projektissa asiakkuuden- ja tapahtumanhallinnan CRM-taustajärjestelmänsä. Uusi Salesforce CRM otettiin käyttöön 16. huhtikuuta.

Lue lisää

– Kaikki käymäni HHJ-koulutukset ovat olleet hyviä, mutta tämä oli erityinen, sanoo Toni Koskinen HHJ Prosta.

”Sain odotuksilleni täyden vastineen”

Jo ensimmäinen Toni Koskisen näkemä ilmoitus HHJ Prosta vangitsi tämän huomion. Nyt on kiinnostava koulutus, hän ajatteli. Toinen ilmoitus sai tekemään päätöksen. Pakkohan tuohon on osallistua!

Lue lisää

– Oli mahtavaa jakaa ajatuksia ja kokemuksia HHJ-kurssilla muiden perheyrittäjien kanssa ja havaita, miten samanlaisten asioiden kanssa painiskelemme arjessa, Anni Karppinen sanoo. Kuva Dynaset Oy.

Sukupolvenvaihdos – miten ihana syy kehittää hallitustyöskentelyä

Ylöjärveläisessä Dynaset Oy:ssä on vauhti päällä. Yhtiössä on viritetty hallitustyöskentelyä viime vuodet määrätietoisesti HHJ-kurssin ja Perheyritysten liiton tuella.

Lue lisää


Katriina Nousiainen.

CRM-järjestelmämme uudistui, toiminnan kehittäminen jatkuu

Puoli vuotta kestänyt järjestelmäuudistus on yksi Tampereen kauppakamarin historian mittavimmista kehitysprojekteista. Siitä hyötyvät ennen kaikkea kauppakamarin jäsenet ja asiakkaat.

Lue lisää

Johanna Saari.

Itsetuntemus ja motivaatio johtamisen perusteina

Miten motivaatiolla johtaminen liittyy itsetuntemukseen? Mikä on sen merkitys tavoitteiden saavuttamisessa ja tulosten aikaansaamisessa?

Lue lisää

Tutkijat Eija Lehtonen (oik.) ja Ilmari Puhakka, professori Petri Nokelainen, Tampereen yliopisto

Monipaikkainen työ haastaa oppimista ja yhteenkuuluvuuden tunnetta

Laajamittainen monipaikkainen asiantuntijatyö on tullut jäädäkseen. Sillä on vaikutuksia sekä yksilöihin että työyhteisöihin erityisesti keskinäisen vuorovaikutuksen muuttumisen takia.

Lue lisää


Markkinointi ja myynti

laki & talous

Vilja Laaksonen, Aava & Bang Oy

Kestävässä kasvussa johdetaan ihmisiä ja tuloksia

Epävarmoina aikoina on erityisen tärkeää rakentaa luottamusta läpinäkyvän viestinnän avulla ja ylläpitää vuorovaikutteisuutta niin työntekijöiden kuin asiakkaiden suuntaan.

Lue lisää

Jouko Juntunen, Asianajotoimisto Facta Oy ​​​​​​​

Korkein oikeus linjasi lojaliteettivelvoitetta

Korkein oikeus on (KKO) antanut ratkaisun KKO 2024:24 asiassa, joka koski sitä, kuinka laaja harkintavalta työnantajalla on tarjotessaan irtisanomisuhan alaiselle työntekijällä toista työtä.

Lue lisää


RATKAISUJA OSAAJAPULAAN

Ukrainalaiset ovat erittäin motivoituneita aloittamaan työt vaikka heti, Startup Refugeesista kerrotaan.

Kauppakamarit yhteistyöhön ukrainalaisten työllistämiseksi

Kauppakamarit ympäri Suomen aloittavat yhteistyön ukrainalaisten työllistämiseksi. Työpaikkoja välitetään Startup Refugeesin avulla.

Lue lisää

Vuoden vaihteessa tehdyn kauppakamareiden kyselyn mukaan ulkomaisia osaajia rekrytoineiden yritysten kokemukset ovat valtakunnallisesti erittäin positiivisia. Tampereen kyselyssä positiivisesta tai erittäin positiivisesta kokemuksesta kertoi runsaat 63 prosenttia.

Kansainvälisistä osaajista uutta osaamista ja virtaa ​​​​​​​

Kun yrityksen tavoitteena on kansainväliset markkinat, sen kannattaa aloittaa kansainvälistyminen omasta työyhteisöstään.

Lue lisää