Zachary Mäenpää lähti 12-vuotiaana yksin Dubliniin sisäoppilaitokseen ja viipyi lyhyitä Suomen-pyrähdyksiä lukuun ottamatta maailmalla toistakymmentä vuotta. Hän työskenteli Venäjällä, kun uran suunta muuttui äkisti. Kosmopoliitti pyydettiin kotiin.
​​​​​​​

Lue lisää

Rekki pyrkii Euroopan johtavaksi
​​​​​​​second hand -verkkokaupaksi

Kun second hand -verkkokauppa Rekki perustettiin viisi vuotta sitten, käytettyjen vaatteiden hankkiminen oli originellia – ja ehkä vähän noloa. Ei ole enää.
Muotialankin trendien kärjessä liitävät nykyään vastuullisuus ja kestävä kehitys. Tämä sopii hyvin yhteen sen kanssa, että vaatekomeromme pursuavat tarpeettomia vaatteita.

Lue lisää

Viisas johtaja kehittää alaistensa osaamista

– Kokemusten jakamisen ja keskustelun tarve on kasvanut johtajilla selvästi viime aikoina. Varsinkin viime vuosi koettiin erityisen vaativana, sanoo yksi Tampereen kauppakamarin johtajaverkoston valmentajista, johdon konsultti Petri Ylenius.
​​​​​​​

Lue lisää


Velkaantumalla vauraaksi

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön lausahdus ”tunnemme pirulaisen, tieto auttaa tekemään tarvittavia päätöksiä ja hyvin toiminut terveydenhuoltomme on valmistautunut uuteen aaltoon” ei valitettavasti ole tiedon osalta tuonut paljoakaan valoa monen ahdinkoon.

Lue lisää

Osaajapulan ratkaisijat ovat kauempana kuin arvaammekaan

Osaavan ja riittävän työvoiman saatavuuden kanssa painii tänäänkin lukuisa joukko yrityksiä. Onko jokin sitten muuttunut rekrytoinnissa? Osittain on.

Lue lisää

Kaupan tulevaisuus – mihin ala on matkalla?

Kaikki isot muutokset alkavat pieninä epäolennaisina ilmiöinä reunoilla.

Lue lisää


Markkinointi ja myynti

laki & talous

Kuolevat brändit

Brändikuoleman airuet ovat kuitenkin tunnistettavissa, yleistettävissä ja käännettävissä voitoiksi.

Lue lisää

Kuluttajakaupan arvonlisäverotus EU:n alueella muuttuu 1.7.2021

Lue lisää


Yritykset kertovat

TOMMY HILFIGER IDEAPARK
auttaa valinnoissa

Oli kyseessä sitten oma pukeutumisesi tai vaikka henkilökunnan muistaminen, uudet työasut tai yhtenäinen pukeutuminen yritystapahtumiin, Ideaparkin Tommy Hilfigerillä autamme tuotteiden valitsemisessa – liikkeessämme et ole koskaan yksin valintojesi kanssa.

Lue lisää

Sisäinen viestintä nousee pilveen

– Paperilapuista, listoista ja erilaisista excel-koosteista halutaan päästä yrityksissä eroon ja keskittää samalla kaikki viestintä pilveen. Välittömät ja välilliset säästöt voivat olla yhteensä jopa kymmeniätuhansia euroja vuodessa, kertoo yritysviestinnän konsultti Jukka Viitala PalveluPisara Oy:stä.

Lue lisää

TilaCenter rakentaa älykkäitä toimitiloja Hervantaan

Huppionmäen teollisuusalueen uudet hallit on suunniteltu pienyrityksille. Kankaanpääläiset yrittäjät valitsivat Hervannan sen sijainnin vuoksi.

Lue lisää