Symposiumin paneelikeskustelu osoitti, että turvallisuutta voidaan lähestyä lukuisista eri näkökulmista. Keskustelussa olivat mukana professorit Stephen J. Wright (vas.) ja Catia Confortini Tampereen yliopistosta, Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, asiakkuusvastaava Heidi Wallander Business Tampereesta ja professori Meri Koivusalo Tampereen yliopistosta. Paneeliin osallistui myös Accenturen puolustussektorin innovaatiojohtaja Valtteri Vuorisalo.

– Tampereen yliopiston lokakuussa järjestämä turvallisuustutkimuksen symposium teki näkyväksi yliopiston turvallisuusalan osaamista ja profiloi Tamperetta alan tutkimuksen ja liiketoiminnan keskuksena, kiteyttää Pirkanmaan turvallisuusklusterin johtaja Risto Honkonen.

Lue lisää

Tampereen Kannen ja areenan…
– Ei. Ei, ei. Sakkokassaan maksu siltä, joka puhuu vain Kannesta ja areenasta. Nyt puhutaan Tampereen uudesta kaupunginosasta, Tampereen viemisestä muun maailman tietoisuuteen ihan eri tavalla kuin ennen, sanoo areenan kumppanuuksista vastaava Starsquadin toimitusjohtaja Mika Sulin.

Lue lisää

Nyt on arvioinnin paikka. Celkee Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Vättö lähti hakemaan hyötyä HHJ-kurssilta – miten kävi?

Lue lisää


Kohti mielenkiintoisia aikoja!

Malttia ja rohkeita rakenteellisia ratkaisuja tarvitaan.

Lue lisää

Mitä opin tänään?

Emme ole koskaan valmiita emmekä osaa kaikkea kaikesta.

Lue lisää

Säännöllistä tiedonvaihtoa lentoliikenteen kehittämiseksi

Yhteisissä tapaamisissa Tampereen alueen eri asiantuntijat ja Finnairin edustajat pystyvät jakamaan tietoa tehokkaasti keskenään.

Lue lisää


Tommy Hilfiger Ideaparkin henkilökunta palveluksessasi: Sanna Mensonen (vas.), myymäläpäällikkö Harri Laisi, omistaja Jenni Ahola ja myymälävastaava Elisa Tammi.

TOMMY HILFIGER IDEAPARK
auttaa valinnoissa

Oli kyseessä sitten oma pukeutumisesi tai vaikka henkilökunnan muistaminen, uudet työasut tai yhtenäinen pukeutuminen yritystapahtumiin, Ideaparkin Tommy Hilfigerillä autamme tuotteiden valitsemisessa – liikkeessämme et ole koskaan yksin valintojesi kanssa.

Lue lisää

Tämän päivän organisaatiossa havaintoja tehdään ja niitä halutaan kerätä talteen hyvin erityyppisistä seikoista.

Sisäinen viestintä nousee pilveen

– Paperilapuista, listoista ja erilaisista excel-koosteista halutaan päästä yrityksissä eroon ja keskittää samalla kaikki viestintä pilveen. Välittömät ja välilliset säästöt voivat olla yhteensä jopa kymmeniätuhansia euroja vuodessa, kertoo yritysviestinnän konsultti Jukka Viitala PalveluPisara Oy:stä.

Lue lisää

TilaCenter rakentaa älykkäitä toimitiloja Hervantaan

Huppionmäen teollisuusalueen uudet hallit on suunniteltu pienyrityksille. Kankaanpääläiset yrittäjät valitsivat Hervannan sen sijainnin vuoksi.

Lue lisää