Business After Ski – Iloa ja valoa 1.4. klo 15-19.30 > jatkot

Pääsiäinen on viikkojen 12 ja 13 päätapahtuma, mutta heti sen jälkeen vuorossa on ensi kerran After Ski! Vietä verkostoitumisiltapäivä Lapissa, mutta Tampereella. Aurinkoa emme voi luvata, mutta unohtumattoman After Skin takaamme. Tervetuloa Hervannan kimaltelevaan rinteeseen, lappilaiseen tunnelmaan Lapland Hotel Tampereeseen ja viihdemaailma Ilonan After Ski jatkoille!

15.00–17.00 Eteläisin tunturi, Hervanta tarjoaa mäenlaskua ja pientä kisailua, After Ski -teltan kuumaa kaakaota unohtamatta! Perinteisesti rinteeltä on kuljetus suoraan hotellille varmistettu puolestasi.

17.30–19.30 Eteläisin Lapland Hotel Tampere tarjoilee rennon tunnelman musiikilla maustettuna ja aitoa Lapin ruokaa unohtamatta, juomaa…kin...

19.30 > Ski Shuttle Bus by Liuttu vie eteläisimmän Ilonan kovimmille jatkoille!

Rennon letkeä karaoke kilpailu pääpalkintonaan kahdeksan henkilön VIP-paketti, hissilipulla erikoishintaisia juomia sekä illaksi varatut parhaat paikat Live Clubin VIP-pöydistä, vain sinulle ja meille. Illan live-esiintyjänä Telaketju, joka vie taatusti tunnelman ylärinteille!

Päivälipun hinnalla (10 euroa) voit osallistua kaikkiin näihin tai valitsemaasi osioon. Tunturissa jytisee ennen näkemättömällä tavalla, olethan mukana!

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta, kiitos

Yhteistyössä Tampereen kauppakamari, Lapland Hotels, Söderberg & Partners, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Pohjantähti, Tammerkosken Yrittäjät, Ravintolayhtiö Restamax, Liuttu Logistiikka Oy sekä Mainostoimisto Propaganda Finland Oy.