25 vuotta vanhalle nuorekkaat juhlat

Tampere-talo juhlii 25 vuottaan – mutta miten? Syntymäpäivätapahtuman suunnittelusta vastaavat 25-vuotiaat nuoret.

Tällä viikolla päättyvä haku juhlien suunnittelutiimiin herätti noin 70 nuoren kiinnostuksen. Ryhmään valitaan maaliskuussa 5‒10 jäsentä, ja töihin käydään heti. Ryhmä saa vapaat kädet ja käyttöönsä Tampere-talon tilat ja osaamisen.
Tilauksessa on syntymäpäivätapahtuma, mutta parhaimmillaan nuorilla on mahdollisuus luoda vaikka aivan uudenlainen tapahtumakonsepti. Tiimi saa rakentaa sisällöt ja vastaa tuotannon kannattavuuden suunnittelusta Tampere-talon avustuksella. Palkkioksi nuoret saavat tapahtuman tuoton ja pääsyn talon konsertteihin vuoden aikana, mutta mukaan tarttuu varmasti myös paljon oppia, osaamista ja työkokemusta. 
Tampere-talo synttärijuhlat pidetään tämän vuoden puolella, ja muuten talo juhlii pääasiassa sosiaalisessa mediassa. Kevään aikana julkaistaan Voionmaan opiston opiskelijoiden kuvaamia videotarinoita talon henkilöstöstä, ja vuoden mittaan somessa järjestetään erilaisia kilpailuja ja valotetaan talon historiaa. Lisäksi syksyllä pidetään yhdessä 20 vuotta täyttävän Tampere Convention Bureaun kanssa asiantuntijaseminaari kansainvälisten kongressien järjestämisestä