Digitalisaatio ja johtaminen teemoina Alihankinnassa

Alihankinta-messuilla pureudutaan tänä syksynä digitalisaatio- ja lean-johtamisteemoihin. Niiden lisäksi viritetään yhteyksiä Venäjän-markkinoille ja yhteistyötä teollisuusyritysten ja startupien välille.

 

Venäläis-suomalaiseen Partneriaattiin odotetaan sataa venäläistä yritystä luomaan pysyviä bisnessuhteita. Tapahtuman tavoite on lisätä suomalaisten ja venäläisten pienten ja keskisuurten yritysten yhteistyötä. Aikaisemmin pk-yritysten ja elinkeinoelämän tapaaminen järjestettiin Venäjällä, viime vuonna ensimmäisen kerran ulkomailla, Turussa.

Uutta messuilla on myös AlihankintaHEAT. Sen tavoite on yhdistää kysyntä, tarjonta, monialainen osaaminen ja oikeat tyypit sekä rakentaa yhdessä konkreettisia kasvumahdollisuuksia teollisuusyrityksille ja startupeille. Mukaan valittavat 20 startupia kokoontuvat jo 26.–27.9. HeatCampille, jossa ratkotaan tiimeissä isojen yritysten antamia haasteita ja ideoidaan uusia ratkaisuja sekä liiketoimintamalleja. Ratkaisukonseptit pitchataan keskiviikkona Alihankinta-messuilla.

Alihankinta järjestetään Tampereella 27.–29. syyskuuta. Messuille on tulossa noin tuhat näytteilleasettajaa 20 maasta.

www.alihankinta.fi

www.finlandevents.fi/alihankintaheat

www.partneriat.com