Teetä tekemättömät työt WorkPilotsilla!

Kulttuurituottajaksi valmistunut tamperelainen Emmi Matikainen sai apua pysyvämmän työn löytymiseen tekemällä keikkatöitä WorkPilotsin kautta. Tarjoa nuorille mahdollisuus näyttää osaamisensa ja lataa helppokäyttöinen sovellus.

WorkPilotsin koodarit kehittävät palvelua jatkuvasti. Tampereella ja neljässä muussakin kaupungissa on järjestetty antoisa kehittämistapaaminen. Tamperelaisten palaute on ollut todella arvokasta ja nuorten sekä tilaajien kokemusten perusteella aplikaatio toimii helposti ja kehittyy koko ajan. Hyvää on helppo tehdä teettämällä arjen askareita tai työpaikan töitä nuorelle, 12,90 € + alv (yht.16 €) tuntihintaan suomalaisen innovaation avulla.

WorkPilots-sovellukseen on jo kirjautunut yli 10 000 suomalaista nuorta, joille jokainen työkokemus tarkoittaa urapolulla eteenpäin pääsemistä, työtaitojen oppimista sekä rohkeuden lisääntymistä. Yhteiskuntamme tulevaisuus vaikuttaa olevan hyvissä käsissä, ainakin nuorten yrityksille ja kotitalouksille tekemien työkeikkojen ja niistä saatujen palautteiden perusteella.

Yrityksissä, järjestöissä ja kotitalouksissa on paljon tekemättömiä töitä ja WorkPilots-sovelluksessa työhaluisia nuoria. Eija Kiviranta ja Jari Raitanen lähtivät barrikadeille nuorisotyöttömyyttä vastaan ja kehittivät laajan verkoston kanssa WorkPilots-sovelluksen toimimaan juuri työn kohtaanto-ongelman ratkaisemiseksi. Jokaisella työkokemuksella on valtava merkitys nuoren elämässä ja WorkPilots hoitaa byrokratian työn tilaajan puolesta. Lataamalla sovelluksen iPhonelle tai Androidille pääsee helposti alkuun. Palvelu toimii myös verkossa osoitteessa workpilots.fi

Work pilots prosessi