Onneksi olkoon 10-vuotias Suomen suurin rekrytointi- ja koulutustapahtuma!

Tampereen Rekrytori–Koulutori juhlii työn merkeissä 14.2.2018. Tampereen messu- ja urheilukeskuksen suurtapahtuma tarjoaa samana päivänä saman katon alla tuhansia työpaikkoja. Kävijöillä on tapahtumaan vapaa pääsy.
Loppuunmyydyssä messuhallissa on mukana yli 150 yritystä, yhteisöä ja oppilaitosta, joukossa ennätysmäärä pörssiyhtiöitä, isoja valtakunnallisia työnantajia ja Kainuun ja Ylä-Savon maakunnat, jotka hakevat Tampereelta osaajia omille kasvuyrityksilleen. Juhlatapahtuman avaa Tampereen pormestari Lauri Lyly. Bussit ajavat Tampereen keskustorilta ja rautatieasemalta messu- ja urheilukeskukseen kahdeksan minuutin välein.

"Tampere on 40 000 opiskelijan aarrearkku muun Suomen työnantajille. Pyrimme jälleen luomaan rennon ja mutkattoman tapahtuman Tampereen malliin", Rekrytorin vastaava tuottaja Mikko Honkala kommentoi.

Messuhallin vilinässä ovat mukana muun muassa Finnair, Viking Line, IKEA, Valmet Automotive, puolustusvoimat, Attendo, SOL Palvelut, ISS Palvelut, Restel, Tampereen ratikat rakentava Transtech RekryKainuun osastolla ja Ylä-Savon YTYÄ!-hanke. Tampereen kaupunki ja seurakunnat ovat myös menossa mukana.

Suurtapahtuman pääpuhuja on vuoden luovin suomalainen, Slushissakin palkittu tulevaisuusvisionääri Perttu Pölönen, 22. Pölönen tiivistää Piilaakson ja Nasan kokemuksensa ydinviestiksi, jonka mukaan digitalisaatio, algoritmit ja jakamistalous myllertävät bisneksen, politiikan ja ihmisten arjen lähivuosina uuteen uskoon. Pölösen esityksen ja workshopin isännöi Proakatemian osuuskunta Promisia, joka vastaa myös uuden Myyntitorin pöhinästä.

Eduskunnan työelämä- ja tasa-arvovaliokunta tutustuu tapahtumaan puolen päivän aikaan. Maakuntajohtaja Esa Halme toimii entiseen tapaan koulupaneelin puheenjohtajana. Juhlavuoden 2018 kunniaksi Tampereelle juurrutetaan kolmas vuosittainen rekrytoinnin ja koulutuksen suurtapahtuma, alkajaisiksi ensi toukokuun valtakunnallisen Skills Finland ry:n ammattitaidon SM-kisan eli Taitaja2018-finaalin yhteyteen.


Lisätietoja: Mikko Honkala, 040 522 7306, www.rekrytori.fi

Rekrytori–Koulutorin työnantajat palkkaavat vuosittain yli 10 000 ihmistä kaikkialle maahan. Rekrytori® on rekisteröity tavaramerkki, jota hallinnoivat Tampereen kauppakamari ja Honkalamedia Oy, joka myös tuottaa tapahtumat. Tapahtumat tuotetaan messuosastomaksuilla, ilman julkista tukea. Kävijöillä on tapahtumiin vapaa pääsy.