TOMMY HILFIGER IDEAPARK
auttaa valinnoissa

<p><em>Tommy Hilfiger Ideaparkin henkilökunta palveluksessasi: Sanna Mensonen (vas.), myymäläpäällikkö Harri Laisi, omistaja Jenni Ahola ja myymälävastaava Elisa Tammi.</em><br></p>

Oli kyseessä sitten oma pukeutumisesi tai vaikka henkilökunnan muistaminen, uudet työasut tai yhtenäinen pukeutuminen yritystapahtumiin, Ideaparkin Tommy Hilfigerillä autamme tuotteiden valitsemisessa – liikkeessämme et ole koskaan yksin valintojesi kanssa.

Tommy Hilfiger Franchise Store on sijainnut Lempäälän Ideaparkissa sen perustamisesta lähtien.
Yrityksen omistaja Jenni Ahola on toiminut yrittäjänä vaatemerkin parissa 10 vuotta, lisäksi hän on johtanut Mallitoimisto Promodelia jo 15 vuotta. Näiden yritysten liiketoiminnassa on monia synergioita, joten ne tukevat liiketoiminnallaan myös toisiaan.
Alussa Tommy Hilfigerin liike toimi Ideapark-liikekaupungin Catwalk-alueella, mutta keväällä 2012 liike muutti paremmalle paikalle, isompaan liiketilaan A-päädyn läheisyyteen.

Tommy Hilfiger Franchise Store eli TH-Concept Oy:tä pyörittävät Jenni Aholan lisäksi kolme kaupan alan pitkäaikaista ammattilaista.

Valikoimiin kuuluvat naisten ja miesten kevään ja syksyn päämallistot sekä näitä täydentävät välimallistot. Päämieheltä saamme vahvan tuen, mutta lopullisen päätöksen tuotevalikoimasta tekee kolmen hengen ostotiimimme, toki brändin toiveita mukaillen.

Naisten ja miesten mallistoista löydät alusvaatteet, alustopit ja -housut, yöasut sekä loppuvuoden sesonkiin kylpytakit ja aamutossut. Sisäpukeutumisessa on tarjolla lähes kaikkea arkeen, työhön, vapaa-aikaan ja juhlaan; päällysvaatteista aina eri vuodenaikaan sopivat takit asusteineen – pipot, huivit ja käsineet. Miesten mallisto sisältää myös räätälöidyn Tailored-malliston, jonka fokus on business-pukeutumisessa: puvut, bleiserit, paidat, housut ja asusteet solmioineen. Pääosin arkisia jalkineita löydät myös runsaan valikoiman. Tommy Hilfiger on panostanut laukkumallistoon, ja meilläkin naisten ja miesten laukkuvalikoimat ovat kasvaneet erittäin laajoiksi ja monipuolisiksi.

Olemme linjanneet asiakaspalvelun tärkeimmäksi toimintaperiaatteeksemme. Meille tämä tarkoittaa sitä, että halutessasi vinkkejä omaan pukeutumiseesi, autamme sinua oikeiden tuotteiden valitsemisessa tai katsomme sinulle sopivan asukokonaisuuden. Liikkeessämme et ole koskaan yksin valintojesi kanssa. Kaupan päälle saat arvostavan ja hyväntuulisen fiiliksen.

TOMMY HILFIGER TUOTTEET YRITYKSILLE

Jokaisen eri tuoteryhmän klassikot ovat tilattavissa suuremmissakin erissä nopealla aikataululla. Kauttamme löydät ajankohtaiset liikelahjat sekä henkilökunnan joululahjat, esimerkiksi laadukkaat neuleet, kauluspaidat, pikeet, nahkavyöt ja päähineet. Myymälässämme on lisäksi runsaasti erilaisia isoja ja pieniä lahjavaihtoehtoja pukinkonttiin.

Muokkaamme jokaisen tarpeisiin sopivan ehdotuksen ja helpotamme päätöksen tekemistä, oli kyseessä sitten henkilökunnan muistaminen, uudet työasut tai yhtenäinen henkilökunnan pukeutuminen yritystapahtumiin tai vaikkapa messuille. Olemme auki viikon jokaisena päivänä, joten ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä juuri teille räätälöity tarjous.

HYVÄNTEKEVÄISYYS TÄRKEÄSSÄ OSASSA LIIKETOIMINTAA

– Haluan yrittäjänä kantaa korteni kekoon myös hyväntekeväisyyden parissa, sanoo Jenni Ahola.

– Olenkin hyvin kiitollinen siitä, että olen saanut koko yrittäjäurani aikana tehdä hyväntekeväisyys-muotitapahtumia. Ne alkoivat jo 15 vuotta sitten, kun silloisen Tamperelaisen päätoimittaja ja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n perustaja Petri Ahoniemi kysyi minulta, haluanko lähteä hyväntekeväisyysmuotinäytöksiä toteuttamaan. Alkuun olimme Tampereen Koskikeskuksessa 10 vuoden ajan. Samaan aikaan kun Promodel Oy vietti 10-vuotisjuhliaan, siirryimme toteuttamaan tapahtumaa gaala-muotoisena, Gaala lasten hyväksi -nimellä. Tänä vuonna järjestimme Gaalan lasten hyväksi jo viidettä kertaa upeisiin hotelli Tornin tiloihin. Siellä juhlimme yli 100 hengen vierasjoukon kanssa. Olemme keränneet yhdessä tärkeiden yhteistyökumppaneiden kanssa yli 116 000 euroa Tampereen Yliopistollisen sairaalan lasten osastoille.

Lämpimästi tervetuloa huippupalvelun pariin Lempäälän Ideaparkiin A-päädyn Tommy Hilfiger -liikkeeseen, p. 0400 277 271. Seuraa meitä myös Facebookissa: @TommyHilfigerIdeapark ja Instagramissa: Tommy_Hilfiger_Ideapark