Yhteistyöllä yhä toimivampia tuloksia

Kannattaa kokeilla uusia ja suosittuja toimintamuotoja Tampereen kauppakamarin kanssa


Tampereen kauppakamari on järjestänyt suosittuja After Work -kesäkauden avajaistapahtumia jo vuodesta 2011. Tuolloin ajatus lähti Teemu Aaltoselta, joka oli avaamassa uutta ravintolamaailmaa Koskikeskuksessa.

Kun Lapland Hotels Janne Mönkkösen aloitteesta liittyi Tampereen kauppakamarin jäseneksi, syntyi luonteva idea talvisen tapahtuman järjestämisestä. Päivä Lapissa -ajatusta oli miettinyt myös Hannu Rosenqvist. Näin ryhdyimme työstämään ajatusta laskettelun ja After Workin yhdistämisestä After Ski -tapahtumaksi. Mukaan tulivat myös Liuttu, joka hoiti kuljetukset tapahtumapaikkojen välillä, sekä Restamax, jonka ravintola Ilonaan siirryttiin vielä loppuillaksi.

Vaikka tapahtumassa oli paljon yhteistyökumppaneita, toiminta sujui moitteettomasti ja mutkattomasti. On selkeä tilaus rennoille tilaisuuksille, joissa voi helposti verkostoitua uusien ihmisten ja toimijoiden kanssa.

Palautteet ovat olleet myönteisiä: ”Tervehdys koko porukalle ja kiitokset erittäin onnistuneesta tapahtumasta. Päivän rinneosuus olisi kaivannut lisää osallistujia, mutta mukana olleet arvostivat panostusta ja sana kiirii. Kaikki osa-alueet ja innostuneen ammattimaisen palvelun taso Liutulla, hotellilla ja Ilonassa loivat todellisen VIP-tunnelman. Tällaisia tarvitaan kevään alkajaisiksi ja auttamaan meitä kaikkia jaksamaan kiireiden keskellä.”

Tampereen kauppakamarilla suhtaudutaan yhteistyöhankkeisiin ja uusiin toimintamuotoihin ennakkoluulottomasti, sillä teemme mielellämme yhteistyötä jäsenyritysten kanssa. Tapahtumien tekemisessä kaikki voittavat ja hyötyvät eri tavoin.

Kannattaa ottaa yhteyttä ja ehdottaa erilaisia tekemisen tapoja tai tilaisuuksia!

Akira Ropo
Tampereen kauppakamarin yhteyspäällikkö