Tampereen kauppakamarilehti

TAMPEREEN KAUPPAKAMARILEHTI

Suomi ei selviä ilman työperusteista maahanmuuttoa

14.11.2017

Nykyinen työvoimapula ja tulevaisuuden väestönkehitys vaativat toimenpiteitä työvoiman saatavuuden kasvattamiseksi. Väestö-ennusteen mukaan 25–64-vuotiaiden määrä vähenee 50000 henkilöllä vuosina 2018–2030. Samalla muut ikäluokat kasvavat 265000 henkilöllä.
Lue lisää

Uudistuminen ei ole vaihtoehto – se on elinehto

01.11.2017

Yritykset eivät enää voi ajatella, että pitäytymällä vanhassa niiden menestys on turvattu tulevaisuudessa.
– Digitalisaatio murentaa perinteisiä liiketoimintamalleja ja ansaintalogiikoita, ja näyttää siltä, että käsillä on yksi historian suurimmista yritysten toiminnan murroskohdista. Elämme aikaa, jossa uudistuminen ei ole vaihtoehto, vaan se on elinehto, sanoo OP Ryhmän digitaalisen liiketoiminnan ja uusien liiketoimintojen johtaja Harri Nummela.
Lue lisää

Vakuuttaja turvallisuusbisneksessä

18.10.2017

Vakuutusyhtiö Turvan toimitusjohtajan Minna Metsälän puhetta on hauska kuunnella. Hän naurahtaa olevansa hyvin ajan hermolla, onhan hänellä McBook – tosin se on paperinen vihko, jonka kantta koristaa Applen logo tarrana. Hänen oveensa on kiinnitetty iso rintanappi, jossa lukee ”Miss Suomi menee”. Hän kertoo johtajaksi valmentautumisen yhteydessä ananaspurkkien avaamisesta. Jos hän nyt kirjoittaisi eläkepäiviensä työhakemusta, siinä saattaisi ensimmäiseksi lukea: Rakastan lapsia. Olen erittäin hyvä leikkimään.
Lue lisää
28.05.2014
Apu.Voimaa