Tampereen kauppakamarilehti

TAMPEREEN KAUPPAKAMARILEHTI

Yritysten rikosturvallisuus: Riskit ja niiden hallinta, ll osa

10.01.2018

Toimialojen arviot ovat lähentyneet toisiaan eli monet uusista turvallisuusriskeistä - esimerkiksi identiteettikaappaukset - eivät ole enää niin toimialasidonnaisia. Artikkelisarjan toiseen osaan sisältyvät yritysten omaisuuteen sekä toimintaan kohdistuvat rikokset ja väärinkäytökset.
Lue lisää

Suomen puolesta ja Pirkanmaan hyväksi 80 vuotta

29.12.2017

Tampereen Suomalaisen Klubin johtokunnan pitkäaikainen puheenjohtaja ja maakuntaneuvos, tekniikan tohtori h.c. Matti Hokkanen julkaisi 20.10.2009 muistelmateoksen, jonka ajallinen kaari kantaa 1940-luvulta 2000-luvun taitteeseen. Uudenvuodenaattona 2017 pyöreitä 80 vuotta juhlistavan Hokkasen kirjassa on vahva omaelämäkerrallinen ote.
Lue lisää

Hyvän mielen verkko-kaupasta e-kortti lahjoitusta vastaan: Työllistä nuoria ja ilahduta vanhuksia!

19.12.2017

Hyvän mielen verkkokauppa avattiin ensi kerran 10 vuotta sitten, jotta joulun alla voidaan lahjoittaa varoja työllistämään nuoria ilahduttamaan vanhuksia Pirkanmaan hoivakoteihin. Hyvän mielen lähettiläs, nykyään lähihoitaja Roosa Pannula ja Lempäälän Ehtookodon johtaja Jaana Holm kertovat kokemuksistaan.

Hyvän mielen lähettiläät ovat kesä- ja syysloma-aikoina piristämässä vanhusten arkea Tampereen Koukkuniemessä, Nokian Vihnuskodissa ja Lempäälän Ehtookodossa, jossa Hyvän mielen lähettiläät ovat monin tavoin rikastuttaneet asukkaiden arkea.

Lue lisää
28.05.2014
Apu.Voimaa