Tampereen kauppakamarilehti

TAMPEREEN KAUPPAKAMARILEHTI

Lahjoita lapsille - tervetuloa tekemään yhdessä hyvää!

28.06.2017

Tampereen yliopistosairaalan uudistusohjelmassa rakennetaan lasten ja nuorten hoitotyöhön keskittyvä sairaala. Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n hyväntekeväisyys kohdistuu hoitolaitteisiin, tutkimukseen ja perheiden viihtyvyyteen sairaalassa. "Näin hoidon laatu paranee ja uusia hoitokäytäntöjä voidaan toteuttaa. Sairaalaa emme rakenna, mutta varustelussa voimme yhdessä auttaa", projektipäällikkö Susanna Lohiniemi korostaa.
Lue lisää

”Opiskelijayhteistyö oli antoisaa ja lopputulos ylitti odotukset”

14.06.2017

Tammer-Tukku meni mukaan Kampuskamariin ja osallistui sitä kautta Tampereen yliopiston vastuullisen liiketoiminnan tapaustutkimukseen perustuvalle kurssille yhtenä case-yrityksenä.
Lue lisää

Pirkanmaan kesän mukavimmat menovinkit!

07.06.2017

Kukkaisviikot, Teatterikesä ja Blockfest ovat Pirkanmaan kesän helmiä, mutta mukaan mahtuu myös monenlaisia pienempiä tapahtumia, joita ei kannata jättää väliin. Kesälomastressiä helpottamaan kokosimme menovinkkitärppejä koko kesän 2017 ajalle: kesäkuussa kansallisbalettia, Finlayson Art Area, Muumimuseo avautuu, kesä-heinäkuussa vanhan kirjallisuuden päiviä ja musiikkia Ruovedellä, heinäkuussa Sastamala Gregoriana, Tampereen viinikylä, elokuussa Tamperrada, Manserama ja Pentinkulman päiviä sekä tietysti kesäteatteritapahtumia...
Lue lisää
28.05.2014
Apu.Voimaa